Ametist - Kluster Exklusiv (975g)
  • Ametist - Kluster Exklusiv (975g)
  • Ametist - Kluster Exklusiv (975g)
  • Ametist - Kluster Exklusiv (975g)

Ametist - Kluster Exklusiv (975g)

Skriv din recension

1 490,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

Vackert kluster av Ametist ca 12*11cm och 7cm högt 464g En bra kristall att ha i sovrummet för bättre sömn eller i rum du vill ge läkning och lugn till. Läs mer nedan. 

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Vackert kluster av Ametist, ca 12*11cm och 7cm hög med en vikt på 975g
Här köper du precis det kluster som du ser på bilden.
Alla bilderna visar samma kluster från olika vinklar.

Ametist
Lugn och harmoni, detta är kristallen som hjälper dig att komma ner i varv och landa i lugnet. En beskyddande kristall som hjälper dig med dina tankar och känslor samt kontakten med intuitionen och universum. Mentalt hjälper den dig genom sorg och splittrade känslor. Ametisten hjälper dig även att gå från insikt till handling. Det är den mest spirituella kristallen som främjar kärlek och andlig vishet. Den sägs även hjälpa själen vidare vid bortgång eller då en vilsen själ behöver hjälp att hitta hem.
Fysiskt: Ametisten sägs även hjälpa
dig med huvudvärk och spänningar, sömnproblem och
är en skyddande amulett mot negativitet. Den sägs stärka hormonproduktionen, stärker och renar organ och immunförsvaret och rena blodet. Sägs även lugna blåmärken, skador, svullnader och stärker hörseln. Sägs även hjälpa till vid tarmproblematik.
Användning: Vid sängen för god sömn, bär den på dig innan du går och lägger dig för att börja släppa tankar som pågår. Använd vid meditation, bär med dig och på dig vid oro eller spänningar eller placera den på platser på kroppen där du har spänningar, smärta eller svullnad/skada/blåmärke.
Chakra: Kronchakrat, Tredje ögat
                                         KRI-065

8 andra produkter i samma kategori: