Välkommen till vistorp.com!

Vi bjuder in dig till vår värld av naturens magiska under. Tänk att vi har möjligheten att erbjuda er att köpa kristaller som naturen så fint har framställt under tusen och miljoner av år nere i marken.
Just naturen och det naturliga står i centrum hos oss på Vistorp. Det visa torpet, i Vistorp, här på Bjäre.
Vi designar servetter, förkläde med mera av lin i bästa kvalitet. Lin som vuxit i Frankrike, skapad av naturen, och som sedan blir hållbart material som du kan njuta av i generationer.
Med närhet till hav och härliga bokskogar finner vi den inspiration som du också finner i de produkter vi erbjuder.

Vi finns här för dig. Vill du själv handplocka de exemplar av kristaller och stenar du önskar så går det bra att maila oss och be att få se bilder på det du önskar välja bland för att
du ska få precis de exemplar som du dras till. Du kan även enkelt nå oss via Instagram och Facebooks privata meddelande för att få det samma. 
Vi har en liten fysisk butik dit du är hjärtligt välkommen. Vi har inga öppettider utan öppnar för dig på överenskommen tid. Så tveka inte att höra av dig när du har lust för ett besök.
Varmt välkommen hit!

Vistorp.com drivs av Hoppiloo AB (Org.nr: 559073-9073) som även driver butiken hoppiloo.se.
Alla produkter har vi i eget lager för omgående leverans. Hoppiloo AB är ett litet familjeföretag som brinner för utmaningar och vi älskar att vara kreativa.
Är det något du saknar här på vistorp.com? Kontakta oss då, så är det inte helt omöjligt att du finner just dina önskemål i sortimentet framöver.

Tack för besöket och välkommen åter

Varma hälsningar från Skåne
Ida

Hoppiloo AB
Vistorpsvägen 11
269 71 Förslöv
Kundservice: 0431-100 02