Ametist - Trumlad
  • Ametist - Trumlad
  • Ametist - Trumlad

Ametist - Trumlad

Älskar färgen

Stenarna Suger fast blicken med sin djupa och mörka lilafärg

Skriv din recension

35,00 kr
Inkl. moms
Antal
I lager

Ametist trumlad kristall ca 2-2,5cm. En bra kristall vid andekontakt, huvudvärk och sömnsvårigheter med mera. Läs mer nedan. 

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Ametist
Lugn och harmoni, detta är kristallen som hjälper dig att komma ner i varv och landa i lugnet. En beskyddande kristall som hjälper dig med dina tankar och känslor samt kontakten med intuitionen och universum. Mentalt hjälper den dig genom sorg och splittrade känslor. Ametisten hjälper dig även att gå från insikt till handling. Det är den mest spirituella kristallen som främjar kärlek och andlig vishet. Den sägs även hjälpa själen vidare vid bortgång eller då en vilsen själ behöver hjälp att hitta hem.
Fysiskt: Ametisten sägs även hjälpa
dig med huvudvärk och spänningar, sömnproblem och
är en skyddande amulett mot negativitet. Den sägs stärka hormonproduktionen, stärker och renar organ och immunförsvaret och rena blodet. Sägs även lugna blåmärken, skador, svullnader och stärker hörseln. Sägs även hjälpa till vid tarmproblematik.
Användning: Vid sängen för god sömn, bär den på dig innan du går och lägger dig för att börja släppa tankar som pågår. Använd vid meditation, bär med dig och på dig vid oro eller spänningar eller placera den på platser på kroppen där du har spänningar, smärta eller svullnad/skada/blåmärke.
Chakra: Kronchakrat, Tredje ögat
                                         

Kristallen är tumlad i oregelbunden form och storlek mellan 2-2,5cm.

....
Kristallerna kommer från naturen som gjort dem alla unika i sin form och utförande.
Därför kan kristallen du får hem ha annat utseende än de på bilden.

KRI-024

8 andra produkter i samma kategori: