Rosenkvarts - Trumlad
  • Rosenkvarts - Trumlad
  • Rosenkvarts - Trumlad
  • Rosenkvarts - Trumlad

Rosenkvarts - Trumlad

Super nöjd

Den här lilla fina rosenkvartsen var perfekt som gåva till mitt syskonbarn. Servicen var toppklass. Så tillmötesgående & gjorde mitt köp enkelt & smidigt samt snabb leverans! Tusen tack tack tack jag är otroligt nöjd med min köp och kan varmt rekommendera att köpa från vistorp.

Skriv din recension

30,00 kr
Inkl. moms
Antal
I lager

Rosenkvarts trumlad kristall ca 2-2,5cm. 

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Rosenkvarts
Den kärleksfulla kristallen som lugnar oro och stress, ger omvårdnad till hjärtat och är full av villkorslös kärleksenergi. Rosenkvartsen ger dig själv en kärleksboost och stärker relationer, självkänslan och hjälper dig att se på dig själv och andra ur kärlek. Sägs även dra till sig kärlek och den rätta partner för dig som är singel.
Fysiskt: Sägs stärka det fysiska hjärtat och cirkulationen samt lösgör orenheter ur kroppsvätskor, stärker njurarna och dämpar yrsel. Påstås öka fertiliteten. Sägs också lindra brännskador och hudproblem.
Användning: Lägg på bröstet för att lugna hjärtat eller om du har bröst och lungproblem eller mot huden vid hudbesvär. Sätt vid sängen för kärleksfulla energier, bär den på dig och med dig för att höja kärleken. Eller sätt den i relationshörnet (det bortersta högra hörnet från dörren) för att dra till dig kärlek och öka kärleken i befintliga relationer. Meditera med rosenkvarts så hjälper den till att öppna upp hjärtchakrat och hjälper dig under tuffa perioder i livet.
Chakra: Hjärtchakrat
                                     

Kristallen är tumlad i oregelbunden form och storlek mellan 2-2,5cm.

....
Kristallerna kommer från naturen som gjort dem alla unika i sin form och utförande.
Därför kan kristallen du får hem ha annat utseende än de på bilden.

KRI-027

8 andra produkter i samma kategori: