Bergkristall - Trumlad
  • Bergkristall - Trumlad
  • Bergkristall - Trumlad
  • Bergkristall - Trumlad

Bergkristall - Trumlad

Mycket nöjd

Beställde en Bergskristall och fick den mycket fint förpackad och en liten extragåva. Snabb och bra leverans, rekommenderar verkligen att beställa här ifrån ????

Fin bergkristall

Mycket fin, bra pris, snabb leverans

Trumlade stenar

Så fina stenar, fint levererade!<br /> Jag beställde flera från hemsidan och alla var enligt mina förhoppningar. Ett plus för den lilla lappen med några ord om varje sten.<br /> Stort tack också för trevlig kontakt och hjälp via mail.

Skriv din recension

30,00 kr
Inkl. moms
Antal
I lager

Bergkristall trumlad kristall ca 2-2,5cm. En andlig förstärkare och även hjälper dig med koncentrationssvårigheter. Läs mer nedan. 

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Bergkristall
Länken mellan de himmelska stjärnorna och din själ. Det sägs att bergkristall kan transformera förstärka och balansera energin. Detta är den mest kraftfulla förstärkaren av healing och energi av alla kristaller och som förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp chakran. Förstärker den andliga kraften hos bäraren men agerar även bra förstärkare till dina övriga kristaller. Den höjer den andliga energin till högsta nivå. Den sägs stärka din förmåga att höra klart, även höra din egen inre röst bättre, förbättrar minnet och ökar koncentrationsförmågan.
Fysiskt: En bra helare för alla tillstånd. Sägs stimulera immunförsvaret och skapa balans i kroppen. Sägs även fungera bra vid brännskador
Användning: Ha en bergkristall ihop med övriga kristaller för att stärka kraften hos dessa och hos dig. Bär den med dig då du behöver stärka koncentrationen och höja din frekvens. Vid meditation, andligt arbete eller placera den där du har behov, gärna direkt mot huden.

Chakra: Samtliga                                                          .

Kristallen är tumlad i oregelbunden form och storlek mellan 2-2,5cm.

....
Kristallerna kommer från naturen som gjort dem alla unika i sin form och utförande.
Därför kan kristallen du får hem ha annat utseende än de på bilden.

KRI-028

8 andra produkter i samma kategori: