Karneol - Torn Exklusiv (199g)
  • Karneol - Torn Exklusiv (199g)
  • Karneol - Torn Exklusiv (199g)
  • Karneol - Torn Exklusiv (199g)
  • Karneol - Torn Exklusiv (199g)
  • Karneol - Torn Exklusiv (199g)

Karneol - Torn Exklusiv (199g)

Skriv din recension

620,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

Karneol torn på ca 12,5cm 199g, detta torn säljs exklusivt vilket betyder att det är just det tornet på bilderna som är det torn du får hem om du köper detta. Läs mer nedan.

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Karneol
En kristall som jordar och förankrar dig i verkligheten. Den är en stabiliserande sten med hög och kraftfull energi. Den sägs även kunna rena andra stenar. Den är en framgångssten som motiverar dig till framgång och överflöd och drar till sig rikedom. Du får med denna kristall hjälp att göra de rätta valen för dig, lita på dig själv och gå till botten med vem du är. En kreativ kristall när du behöver mod och styrka, framgång i affärslivet och familjelivet, ökad sexualitet och stärkt livskraft.
Fysiskt: Sägs stärka hormoner i obalans vid graviditet, pubertet, klimakteriet samt få kontakt med magen för balans. Sägs minska rädsla inför döden. Över lag en bra kristall för mer balans i livet, i magen och smärtor som mensvärk och magproblem. Läkande sten för nedre delen av ryggen, reumatism, ledgångsinflammationer, skyndar på läkning av ben och ligament, stillar blod och förbättrar kroppens upptagningsförmåga av vitaminer och mineraler.
Placering: Bär den på dig, gärna mot huden där du har ont på ovan nämnda kroppsdelar. Lägg innanför ytterdörren för att bjuda in rikedom och ge beskydd.
Chakra: Rot och navelchakrat
                                                  

Karneol torn på ca 12,5cm 199g, detta torn säljs exklusivt vilket betyder att det är just det tornet på bilderna som är det torn du får hem om du köper detta. Alla bilder är tagna på samma torn.

....
Kristallerna kommer från naturen som gjort dem alla unika i sin form och utförande.
Därför kan kristallen du får hem ha annat utseende än de på bilden.

KRI-252

8 andra produkter i samma kategori: