Rosenkvarts, Bergkristall, Grön Aventurin - Berlock Måne
  • Rosenkvarts, Bergkristall, Grön Aventurin - Berlock Måne
  • Rosenkvarts, Bergkristall, Grön Aventurin - Berlock Måne

Rosenkvarts, Bergkristall, Grön Aventurin - Berlock Måne

Skriv din recension

130,00 kr
Inkl. moms
Färg
  • Bergkristall
  • Rosenkvarts
  • Grön Aventurin
Antal
Sista produkten i lager

Berlocker att hänga i halsband med måne och guldfärgat hänge i tre olika val av kristaller: Rosenkvarts, Bergkristall och Grön Aventurin. Månen är ca 3,2cm bred och hög.

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Berlocker att hänga i halsband med måne och guldfärgat hänge i tre olika val av kristaller: Rosenkvarts, Bergkristall och Grön Aventurin. Månen är ca 3,2cm bred och hög

Rosenkvarts
Den kärleksfulla kristallen som lugnar oro och stress, ger omvårdnad till hjärtat och är full av villkorslös kärleksenergi. Rosenkvartsen ger dig själv en kärleksboost och stärker relationer, självkänslan och hjälper dig att se på dig själv och andra ur kärlek. Sägs även dra till sig kärlek och den rätta partner för dig som är singel.
Fysiskt: Sägs stärka det fysiska hjärtat och cirkulationen samt lösgör orenheter ur kroppsvätskor, stärker njurarna och dämpar yrsel. Påstås öka fertiliteten. Sägs också lindra brännskador och hudproblem.
Användning: Lägg på bröstet för att lugna hjärtat eller om du har bröst och lungproblem eller mot huden vid hudbesvär. Sätt vid sängen för kärleksfulla energier, bär den på dig och med dig för att höja kärleken. Eller sätt den i relationshörnet (det bortersta högra hörnet från dörren) för att dra till dig kärlek och öka kärleken i befintliga relationer. Meditera med rosenkvarts så hjälper den till att öppna upp hjärtchakrat och hjälper dig under tuffa perioder i livet.
Chakra: Hjärtchakrat
                                     

Bergkristall
Länken mellan de himmelska stjärnorna och din själ. Det sägs att bergkristall kan transformera förstärka och balansera energin. Detta är den mest kraftfulla förstärkaren av healing och energi av alla kristaller och som förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp chakran. Förstärker den andliga kraften hos bäraren men agerar även bra förstärkare till dina övriga kristaller. Den höjer den andliga energin till högsta nivå. Den sägs stärka din förmåga att höra klart, även höra din egen inre röst bättre, förbättrar minnet och ökar koncentrationsförmågan.
Fysiskt: En bra helare för alla tillstånd. Sägs stimulera immunförsvaret och skapa balans i kroppen. Sägs även fungera bra vid brännskador
Användning: Ha en bergkristall ihop med övriga kristaller för att stärka kraften hos dessa och hos dig. Bär den med dig då du behöver stärka koncentrationen och höja din frekvens. Vid meditation, andligt arbete eller placera den där du har behov, gärna direkt mot huden.
Chakra: Samtliga
                                                          

Grön Aventurin
Känner du att du skulle behöva lite mer tur i livet? Här är kristallen som sägs ge dig tur och hjälp att nå dina drömmar. Den framhäver din kreativitet! Denna kristall är också en bra hjälp vid meditation och hjälper dig plocka fram minnen för att lyfta fram dem, förlåta och vända till kärlek och gå vidare.
Fysiskt: Sägs skydda hjärtat och bra vid maligna tillstånd . Sägs stilla illamående och är allmänt hälsofrämjande och helande kristall.
Användning: Bär med dig som en lyckoamulett och för att stötta hjärtchakrat, där du vill öka kreativiteten samt få ett bra flow!  
Chakra: Hjärtchakrat
                                                           

....
Kristallerna kommer från naturen som gjort dem alla unika i sin form och utförande.
Därför kan kristallen du får hem ha annat utseende än de på bilden.

KRI-274

8 andra produkter i samma kategori: