Malakit - Trumlad stor
  • Ny
  • Malakit - Trumlad stor
  • Malakit - Trumlad stor

Malakit - Trumlad stor

Skriv din recension

140,00 kr
Inkl. moms
Antal
I lager

Trumlad sten av Malakit. Denna sten är en grön sten med kraftfulla läkande energier som sägs lugna, rena och stärka chakran bland annat. Läs mer nedan

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Malakit
En sten för omvandling, äventyr och när du är redo att för förändring, En bra kristall när du vill arbeta med dina känslor. Gamla känslor från tidigare liv eller barndom, det som ligger i det fördolda i kroppen. Denna kristall sägs ge dig stabilitet och kraft att våga stå för dina känslomässiga åsikter. Malakiten är också ett bra skydd mot negativitet och personer som vill ställa orimliga krav på dig. Bryt gamla vanor och kom framåt i en förändringsprocess med malakiten. Den sägs vara beskyddande mot strålning och läker jordenergierna. Sägs rena och aktivera alla chakran och ställer in dem på andlig vägledning och ger dig stark andlig vägledning och kommunikation med det undermedvetna. Frigör trauman och negativa upplevelser.
Fysiskt: Sägs hjälpa vid dyslexi då den gör dig mer observant och hjälper dig att förstå besvärlig information. Den är mångsidig healingsten som även sägs hjälpa dig med: kramper, menssmärtor, bra barnmorskesten, sänker blodtryck, motverkar astma, ledgångsinflammationer, epilepsi, frakturer, svullna leder, yrsel och åksjuka. Stärker immunförsvaret.
Användning: Sägs vara bra vid blyghet och när du ska möta nya personer. Placera på lämplig plats vid healing, bär i vänster hand eller lägg på tredje ögat. Använd på solarplexus för att dra ut negativa känslor. Känn dig fram, den är mycket kraftfull.  

Chakra: Kron, Hjärt och baschakrat.                                             

Dessa trumlade stenar är ca 3-4cm 

....
Kristallerna kommer från naturen som gjort dem alla unika i sin form och utförande.
Därför kan kristallen du får hem ha annat utseende än de på bilden.

KRI-297

8 andra produkter i samma kategori: