Handknuten Mala-halsband - Rosenkvarts, bergkristall och livets blomma
  • Handknuten Mala-halsband - Rosenkvarts, bergkristall och livets blomma
  • Handknuten Mala-halsband - Rosenkvarts, bergkristall och livets blomma

Handknuten Mala-halsband - Rosenkvarts, bergkristall och livets blomma

Skriv din recension

650,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

Handknuten mala skapad av Ida Banck. Denna mala består av 108 pärlor av rosenkvarts och bergkristall, 7större pärlor av rosenkvarts och en större bergkristall.✨

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Handknuten mala skapad av mig under ro och kontakt inåt. Denna mala består av 108 pärlor av rosenkvarts och bergkristall, 7 större pärlor av rosenkvarts och en större bergkristall. Köper du denna är det just de på bilden du får ✨


Det finns en anledning till att det är just 108 pärlor av rosenkvarts/bergkristall samt markörer utav större rosenkvarts. Dessa mala-halsband används inom bland annat buddhismen, hinduismen och yoga. Det är också ett skönt verktyg vid meditation där du för en pärla efter den andra i handen med fingrarna likt ett radband (mala betyder radband). Markörerna (de större rosenkvartsen) gör dig påmind om att hålla fokus på ditt mantra och inte låta dig fastna i andra tankar. Ditt mantra kan vara en intention, manifestation eller andningen där du kommer ett steg närmre för varje pärla. Varför just 108 pärlor? Det står för Universum (1) Ingenting (0) och Allt/oändlighet (8).

Rosenkvarts är en kärleksfull kristall som hjälper dig öppna upp hjärtchakrat. Den hjälper dig att se och förstå utifrån kärlek, till dig själv och till det som sker runtomkring dig. Den är en snäll kristall som sägs hjälpa dig att tala snällare till och om dig själv, stärker självkänslan och kärleken till dig själv. Den är också en hjärtats sten för att ta hand om ditt hjärta på ett läkande fint sätt. Ta hand om dig själv, dina sår och våga lita på dig själv och att du är fantastisk precis så som du är. 


Bergkristall är en högt vibrerande andlig kristall som i detta halsband jobbar som en förstärkare till övriga kristaller samt din egen intuition och kraft.

Livets blomma är en symbol för hela universum. Den sägs vara bra för healing och den hjälper dig med kontakten till ditt högre jag. Tillverkad av rostfritt stål i guldfärg.

Halsbandet är handknutet av mig med en knut mellan varje pärla. Starkt och hållbart redo att användas under många år ♥️

KRI-277

8 andra produkter i samma kategori: