Pyrit - Kluster
  • Pyrit - Kluster
  • Pyrit - Kluster

Pyrit - Kluster

Skriv din recension

140,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

Rå obehandlad Pyrit i små guldiga kluster. Detta är en kristall som sägs dra till dig rikedom och bra affärer och lämpar sig bra att ha vid arbetsplatsen t.ex. Läs mer nedan

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Pyrit
Den skimrande beskyddande stenen som hjälper dig från negativa energier. Det är en positiv sten som sägs hjälpa dig att avleda fara eller skada samt övervinna känslor av otillräcklighet. Stimulerar ditt flöde och hjälper dig att uttrycka dina förmågor och din fulla potential. Den sägs även vara ett skydd mot miljöfaror samt fysisk fara. Ditt självförtroende stärks och du sägs få hjälp att lösgöra frustration och oro. Med sitt skimmer anses den vara en lyckosten som hjälper dig attrahera hälsa, rikedom och lycka.
Fysiskt: Sägs lindra infektionssjukdomar, öka energin och övervinna andlig utmattning, blockerar läckor i auran, ökar syreupptagningen till blodet och stärker cirkulationen, andningsorgan och sömnlöshet pga. magbesvär. En bra sten för hälsa och välmående.
Placering: Vid arbetsplatsen då affärsidéer ska skapas, för att öka pengaflödet, ha den där du betalar räkningar eller i handväska/plånbok. Bär den gärna runt halsen för hälsans skull och som skyddande amulett mot negativitet eller under kudden för hjälp med sömn enligt ovan.  
           

Rå obehandlad Pyrit i kluster på ca 4-5cm och mellan 30-40g

....
Kristallerna kommer från naturen som gjort dem alla unika i sin form och utförande.
Därför kan kristallen du får hem ha annat utseende än de på bilden.

KRI-302

8 andra produkter i samma kategori: