Hematit - Cuddle Trumlad
  • Ny
  • Hematit - Cuddle Trumlad
  • Hematit - Cuddle Trumlad

Hematit - Cuddle Trumlad

Skriv din recension

65,00 kr
Inkl. moms
Antal
I lager

Trumlad/cuddle sten av Hematit, även kallad blodsten då den jobbar i starkt samband med hjärtat och blodet och blodtrycket. En oerhört renande kristall mot negativitet och jordchakrat bland annat. Läs mer nedan.

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Hematit
En särskilt bra sten för att skydda och grunda/jorda dig samt skyddar och renar din aura från negativa energier. Hematiten är lugnande och avstressande och ger djupare kontakt med din handlingskraft samt styrka, viljestyrka och självkontroll. Den hjälper dig att lösa upp fysiska och andliga blockeringar samt negativ energi. En sten för förbättrat minne och fokus, lämpar sig särskilt bra vid studier och arbete i det sammanhanget.
Fysiskt: . Även kallad Blodsten är en mineralsten av järn. Den sägs vara bra för blodet och blodtrycket. Stöttar även läkning vid frakturer samt renar blodet och njurarna.
Användning: Sägs vara bra vid juridiska situationer. Sägs stötta dig som vill sluta röka eller sluta med andra beroende, bär den på. Placera den på kroppen där du behöver healing, sägs dock inte lämpa sig vid inflammationer. Håll vid varje chakra för att jorda dessa, uppifrån och ner.

Chakra: Jordchakrat och baschakrat                                                                                

Dessa trumlade stenar är ca 3-4cm 

....
Kristallerna kommer från naturen som gjort dem alla unika i sin form och utförande.
Därför kan kristallen du får hem ha annat utseende än de på bilden.

KRI-301

8 andra produkter i samma kategori: