Hårsmycke - hårkam med Bergkristall
  • Hårsmycke - hårkam med Bergkristall
  • Hårsmycke - hårkam med Bergkristall
  • Hårsmycke - hårkam med Bergkristall

Hårsmycke - hårkam med Bergkristall

Skriv din recension

555,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

Hårsmycke - hårkam med bergkristall. Bär detta hårsmycke som en gudinna, en riktig kristalldrottning! Perfekt att bära när du vill stötta, balansera och öppna kronchakrat samt för att förstärka dina energier och gåvor. Stick ner den bakom en tofs eller knut t.ex. Läs mer nedan. 

  • Säker betalning Säker betalning
  • Snabb leverans Snabb leverans
  • 30 dagar öppet köp 30 dagar öppet köp

Bergkristall
Länken mellan de himmelska stjärnorna och din själ. Det sägs att bergkristall kan transformera förstärka och balansera energin. Detta är den mest kraftfulla förstärkaren av healing och energi av alla kristaller och som förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp chakran. Förstärker den andliga kraften hos bäraren men agerar även bra förstärkare till dina övriga kristaller. Den höjer den andliga energin till högsta nivå. Den sägs stärka din förmåga att höra klart, även höra din egen inre röst bättre, förbättrar minnet och ökar koncentrationsförmågan.

Fysiskt: En bra helare för alla tillstånd. Sägs stimulera immunförsvaret och skapa balans i kroppen. Sägs även fungera bra vid brännskador.

Bredd ca 7,5cm
Längd på kammens tänder ca 3cm
Längd på mittersta kristallen ca 3,5-4cm 

Stick ner kammen bakom en tofs eller knut eller om du vill ha den som en liggande tiara så stick in den i håret uppe på huvudet.
Enkelt att använda och sitter bra! 

KRI-286

8 andra produkter i samma kategori: